Apple-Teacher geeft hulp aan senioren en hun Apple apparatuur

Hoe kan Apple-Teacher u helpen?

Apple-Teacher.nl  heeft het daglicht gezien in 2016 en is gevestigd in de Hoeksche Waard. Het staat garant voor een doelgerichte  hulpverlening met kwaliteit en kennis van Apple apparatuur aan senioren, alsmede een zeer persoonsgerichte benadering en betrouwbaarheid. Deze persoonsgerichte benadering is niet zomaar een  kreet. Veel senioren krijgen hulp van kinderen of zelfs van hun kleinkinderen,  maar zeer regelmatig  hoor ik  deze klacht :  HET GAAT VEEL TE SNEL!

Hier kan Apple-Teacher.nl het verschil maken, want  ik help u in het tempo dat u nodig heeft, rustig en begrijpelijk, zodat u het ook werkelijk kunt onthouden. Eventueel leg ik het allemaal nog een keer uit of nog een keer, net zo vaak als u nodig heeft.


Waarom geef ik speciaal computerhulp voor Apple apparaten aan senioren ?


Apple-Teacher.nl  is door Apple gecertificeerd en kent de apparatuur en alle toepassingen van A tot Z .  Maar vindt het daarnaast uiterst belangrijk dat senioren in deze digitale wereld “mee kunnen, maar ook moeten doen”.

De digitale wereld is een onderdeel van de huidige maatschappij

Niets is leuker om b.v. te kunnen mailen, Whatsappen, Skypen met kinderen en kleinkinderen of de bankzaken digitaal te regelen. U kunt weer meepraten.


Op deze pagina is ook te lezen waarmee  ik o.a. hulp kan bieden, stuur een mailtje of maak gebruik van het contactformulier,  Tot ziens…….?
  www.APPLE-TEACHER.NL   

gespecialiseerd in computerhulp 

voor senioren met Apple apparatuur

   copyright 2016- 2019

   Websitedesign:  Apple-Teacher.nl   

All Rights Reserved

Twitter @MacAppleTeacher