Apple-Teacher geeft hulp aan senioren en hun Apple apparatuur

Maak kennis met de Apple-Teacher

Hello, ik ben Marita MacAdam en woon in de Hoeksche Waard en wil heel graag  mijn kennis over en passie voor Apple producten, opgebouwd sinds de verschijning van de Apple II aan het eind van de jaren  zeventig, met u delen. Na een werkzaam leven waar het gebruik van Apple apparaten een groot deel van was, wil ik, nu ik gepensioneerd ben, al die kennis delen met andere senioren.


Ik ben een  officieel  gediplomeerd Apple teacher en heb daarmee alle kennis in huis om u te helpen met deze fantastische, veilige en prettig werkende apparatuur van Apple. Mijn doelgroep zijn senioren. Reden hiervoor is, dat ik zelf een senior ben. Sinds eind 2013 ben ik de beheerder van de Apple club bij Seniorweb en heb menigeen daar geholpen. Ook weet men mij “te vinden” in de Hoeksche Waard, waar ik woon. Heb op verzoek van veel mensen, mijn hulp en kennis op een officiële website gezet.


Al jaren help ik mensen met hun Apple apparatuur. Het varieert van iemand, die nog nooit iets met computers heeft gedaan, maar gehoord heeft dat de iPad zo prettig en makkelijk is, tot doorgewinterde gebruikers, die geen zin meer hebben om constant aan het besturingssysteem te moeten werken ipv hun werk te kunnen doen en uiteindelijk kiezen voor Apple's veilige en logisch, werkende besturingssysteem en een Mac kopen. Of toch even die uitleg geven over Apple id, iCloud, Contacten, de werking van de Agenda App enz. enz. Elke keer weer een uitdaging, die ik graag oppak. Hierdoor zie ik ook vaak, dat met net een beetje meer kennis van de mogelijkheden en geduld aan de kant van de  “Teacher”, het nog prettiger werken is. Voor u misschien? Wie weet vindt u hier wat u net miste en neem gerust vrijblijvend contact met mij op

  www.APPLE-TEACHER.NL   

gespecialiseerd in computerhulp 

voor senioren met Apple apparatuur

   copyright 2016- 2019

   Websitedesign:  Apple-Teacher.nl   

All Rights Reserved

Twitter @MacAppleTeacher